Home 9 Zinkwerk en bestortingen

Zinkwerk en bestortingen

Milieuvriendelijke werkzaamheden

Actief in Nederland en Duitsland

Breed takenpakket

Zoekt u een bedrijf met de nodige kennis en ervaring in huis op het gebied van zinkwerk en bestortingen? Dan is Leenman Waterwerken in Wijk en Aalburg, nabij ’s-Hertogenbosch, uw ideale partner. Wij richten ons al tientallen jaren op allerlei werkzaamheden omtrent waterbouw, zoals zinkwerk en bestortingen. Aan boord beschikken we over de meest moderne computertechnieken, waardoor we de werkzaamheden met veel precisie uitvoeren. Laat uw zinkwerk en bestortingen door ons realiseren.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Zinkwerk en bestortingen aan de oever en kust

Onze boten, de Innovatie en de Maritiem, voeren al uw zinkwerk en bestortingen uit aan zowel kust- als oeverwerken. Onze vloot is uitgerust met veelzijdige materialen die het mogelijk maken om tal van klussen vakkundig af te handelen. Zo maken de nieuwste computertechnieken het mogelijk de aanleg van kribben, strekdammen, dijken, taluds en (natuurvriendelijke) oevers zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren. U kunt ook voor andere werkzaamheden bij ons terecht, zoals:

U vertrouwt voor uw verschillende projecten op een ervaren waterwerkaannemer van ons bedrijf.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Laat nu uw zinkwerk en bestortingen door ons afhandelen

Heeft u interesse in het huren van een van onze boten? Neem dan contact op met ons waterbouwbedrijf. Wilt u meer weten over onze tarieven of heeft u andere vragen? Informeer dan vrijblijvend en ontdek wat wij voor u kunnen doen. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0) 6 22 50 49 41.