Home 9 Ons waterwerkbedrijf

Ons waterwerkbedrijf

Milieuvriendelijke werkzaamheden

Actief in Nederland en Duitsland

Breed takenpakket

Bent u op zoek naar een waterwerkbedrijf met veel kennis en ervaring in het uitvoeren van diverse werkzaamheden in de waterbouw? Dan is Leenman Waterwerken uit Wijk en Aalburg uw perfecte waterwerkaannemer. Wij combineren onze kennis en expertise met de modernste computertechnieken, zodat we uw werkzaamheden nauwkeurig en vakkundig kunnen uitvoeren. U kunt bij ons waterwerkbedrijf terecht om uw project tot een goed einde te brengen!

Heeft u vragen of opmerkingen?

Ons waterwerkbedrijf biedt vele mogelijkheden

Zoekt u een waterwerkaannemer of een waterwerkbedrijf om uw project uit te voeren? Dan leveren wij u verschillende passende oplossingen. Onze boten zijn namelijk uitgerust met verscheidene praktische materialen, waardoor wij zeker een antwoord bieden op uw vraag. Wij zijn met andere woorden uw ideale waterwerkaannemer. U schakelt ons in voor:

Bovendien kunt u onze boten flexibel huren. Zo zijn onze boten niet alleen per dag beschikbaar, maar ook voor een langere termijn en op projectbasis.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Kies voor een waterwerkaannemer met oog voor milieu en omgeving

Besluit u om ons als uw waterwerkaannemer in de arm te nemen? Dan kiest u ervoor om met een waterbouwbedrijf in zee te gaan dat het belangrijk vindt om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Met het uitbreiden van onze vloot, kunnen wij onze werkzaamheden nog effectiever uitvoeren. Wilt u meer weten over hoe wij onze baggerwerken milieuvriendelijk uitvoeren of bent u benieuwd naar al onze andere mogelijkheden? Informeer dan vrijblijvend naar de tarieven. Neem contact op met ons waterbouwbedrijf door te bellen naar +31 (0) 6 22 50 49 41 of een e-mail te sturen naar info@leenmanwaterwerken.nl.