Home 9 Het milieu en ons baggerwerk

Het milieu en ons baggerwerk

Milieuvriendelijke werkzaamheden

Actief in Nederland en Duitsland

Breed takenpakket

Bij Leenman Waterwerken houden wij rekening met het milieu bij het uitvoeren van onze baggerwerken. Ons bedrijf uit Wijk en Aalburg moderniseert regelmatig om mee te gaan met de veranderende eisen in de markt. Daarom hebben wij in 2018 onze vloot uitgebreid met de Innovatie: een modern kraanschip met een hybride motor en een elektrische kraan.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Wij voeren baggerwerk uit met oog voor het milieu

Met de Innovatie kunnen wij ons baggerwerk uitvoeren op een manier die het milieu zo min mogelijk belast. Dit schip biedt ons de mogelijkheid om volgens strenge milieueisen te werken, zonder aan kracht in te leveren. Wanneer u met ons ervaren baggerbedrijf in zee gaat, kiest u dus voor een milieuvriendelijke optie. Wilt u een milieuvriendelijk kraanschip huren? Dan huurt u bij ons eenvoudig de Innovatie voor korte en lange termijn. Met dit schip voert u gemakkelijk verschillende werkzaamheden uit, zoals het baggeren van havens.

IMG 2142

Heeft u vragen of opmerkingen?

Ontdek de mogelijkheden van onze vloot

Wilt u baggerwerk laten uitvoeren waarbij het milieu zo min mogelijk belast wordt? Laat u dan verrassen door de verschillende mogelijkheden van ons waterbouwbedrijf. Onze specialisten vertellen u graag meer over onze werkzaamheden en onze vloot. Bereik ons telefonisch via +31 (0) 6 22 50 49 41 of stuur ons een bericht via ons contactformulier voor meer informatie.