Home 9 Meerpalen plaatsen

Meerpalen plaatsen

Milieuvriendelijke werkzaamheden

Actief in Nederland en Duitsland

Breed takenpakket

Wilt u meerpalen laten plaatsen door een professioneel en vakkundig bedrijf? Familiebedrijf Leenman Waterwerken uit Wijk en Aalburg is dé kandidaat die u een gerichte oplossing biedt. Wij luisteren met veel aandacht en interesse naar uw vragen en denken met u mee. Op die manier stellen we een zo efficiënt en aantrekkelijk mogelijke oplossing voor.

Heeft u vragen of opmerkingen?

U laat uw meerpalen plaatsen door onze experts

Het plaatsen van meerpalen is een nauwkeurig werkje. We helpen u met die plaatsing. Daarvoor combineren we de veelzijdigheid van onze vloten met de nieuwste computertechnieken en onze eigen kennis en ervaring. Het materiaal waaruit de meerpalen bestaat, is bijzonder belangrijk. Het moet stevig materiaal zijn dat enerzijds weer en wind kan doorstaan en anderzijds geschikt is om boten aan vast te leggen. Wij geven u graag advies en zoeken naar een passende oplossing. Naast het plaatsen van meerpalen, zijn wij ook gespecialiseerd in andere werkzaamheden, zoals zinkwerk en bestortingen. U vertrouwt ook op onze expertise wanneer u een stevige damwand wilt plaatsen.

IMG 2142

Heeft u vragen of opmerkingen?

Maak gebruik van onze veelzijdige diensten

Laat uw meerpalen plaatsen door ons waterbouwbedrijf en profiteer van de veelzijdige mogelijkheden die onze boten bieden. ‘De Innovatie’ en ‘de Maritiem’ beschikken over allerlei materialen om uw werkzaamheden uit te voeren. Informeer naar onze diensten bij een van onze medewerkers of bekijk online wat wij voor u kunnen betekenen. Bereik ons door te bellen naar +31 (0) 6 22 50 49 41 of een e-mail te sturen naar info@leenmanwaterwerken.nl.