Home 9 Meerpalen plaatsen

Meerpalen plaatsen

Wilt u meerpalen laten plaatsen door een professioneel en vakkundig bedrijf? Familiebedrijf Leenman Waterwerken uit Wijk en Aalburg, in de buurt van ’s-Hertogenbosch, is bij uitstek dé kandidaat die u een gerichte oplossing biedt. Wij luisteren met veel aandacht en interesse naar uw hulpvraag en denken met u mee. Op die manier stellen we een zo efficiënt en aantrekkelijk mogelijke oplossing voor. Laat het plaatsen van meerpalen dus met een gerust hart aan ons over!

20 jaar actief in waterwerk

Actief in Nederland en Duitsland

Oog voor milieu en omgeving

Meerpalen plaatsen met behulp van ons waterbouwbedrijf

Het plaatsen van meerpalen is een nauwkeurig werkje. We helpen u met die plaatsing. Daarvoor combineren we de veelzijdigheid van onze vloten met de nieuwste computertechnieken en onze eigen kennis en ervaring. Het materiaal waaruit de meerpalen bestaan, is bijzonder belangrijk. Het moet stevig materiaal zijn dat enerzijds weer en wind kan doorstaan en anderzijds geschikt is om boten aan vast te leggen. Wij geven u graag advies en zoeken naar een passende oplossing. Naast het plaatsen van meerpalen, zijn wij ook gespecialiseerd in andere werkzaamheden, zoals zinkwerk en bestortingen.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Maak gebruik van onze veelzijdige diensten

Laat uw meerpalen plaatsen door ons waterbouwbedrijf en profiteer van de veelzijdige mogelijkheden die onze boten bieden. ‘De Innovatie’ en ‘de Maritiem’ beschikken over allerlei materialen om uw werkzaamheden uit te voeren. Informeer naar onze diensten bij een van onze medewerkers of bekijk online wat wij voor u kunnen betekenen. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0) 6 22 50 49 41 of een e-mail te sturen naar info@leenmanwaterwerken.nl.