Home 9 Hijswerkzaamheden

Hijswerkzaamheden

Milieuvriendelijke werkzaamheden

Actief in Nederland en Duitsland

Breed takenpakket

Wilt u hijswerkzaamheden op of aan het water laten uitvoeren door een kraanschip? Dan kunt u bij Leenman Waterwerken uit Wijk en Aalburg terecht. Al jarenlang zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse werkzaamheden in de waterbouw. U gaat met ons in zee voor onder andere baggerwerkzaamheden, steenbestortingen en oeverwerken.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Hijswerkzaamheden professioneel laten uitvoeren

Hijswerkzaamheden verschillen van situatie tot situatie en vragen daarom om een aangepaste oplossing. We beschikken over twee boten waarmee we zulke werkzaamheden uitvoeren. U kunt deze kraanschepen bij ons huren voor verschillende projecten. Op beide boten is al het materiaal aanwezig om uw hijswerkzaamheden efficiënt uit te voeren. Samen bekijken we welke vloot geschikt is voor uw situatie. Naast deze werkzaamheden, kunt u een beroep doen op ons voor verschillende andere werken, zoals het plaatsen van damwanden.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Schakel ons in voor werkzaamheden op en rond het water

Laat uw hijswerkzaamheden door ons waterbouwbedrijf uitvoeren en profiteer van onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van werkzaamheden in de waterbouw. Naast deze werkzaamheden schakelt u ons in voor onder meer baggerwerkzaamheden. Wilt u meer weten over onze vloot of over onze andere diensten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 6 22 50 49 41 of stuur een bericht via ons contactformulier.