Home 9 Hijswerkzaamheden

Hijswerkzaamheden

Wilt u hijswerkzaamheden op of aan het water laten uitvoeren door een kraanschip? Dan kunt u bij Leenman Waterwerken uit Wijk en Aalburg, nabij ‘s-Hertogenbosch terecht. Al ruim twintig jaar zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse werkzaamheden in de waterbouw. U gaat met ons in zee voor onder andere baggerwerkzaamheden, steenbestortingen en oeverwerken.

20 jaar actief in waterwerk

Actief in Nederland en Duitsland

Oog voor milieu en omgeving

Hijswerkzaamheden professioneel laten uitvoeren

Hijswerkzaamheden verschillen van situatie tot situatie en vragen daarom om een aangepaste oplossing. We beschikken over twee boten waarmee we zulke werkzaamheden kunnen uitvoeren. Onze oudste vloot, de Maritiem, is 63 meter lang en 7,5 meter breed. De boot kan tot 16 ton hijsen. Sinds 2018 voeren wij ook werken uit met de Innovatie. Deze vloot is 72 meter lang en 10,8 meter breed. De boot kan tot 40 ton hijsen. Op beide boten is al het materiaal aanwezig om uw hijswerkzaamheden efficiënt uit te voeren. Samen bekijken we welke vloot geschikt is voor uw situatie. Naast deze werkzaamheden, kunt u een beroep doen op ons voor verschillende andere werken, zoals het plaatsen van damwanden.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Schakel ons in voor werkzaamheden op en rond het water

Laat uw hijswerkzaamheden door Leenman Waterwerken uitvoeren en profiteer van onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van werkzaamheden in de waterbouw. Naast deze werkzaamheden schakelt u ons ook in voor onder meer baggerwerkzaamheden. Bovendien dragen we het milieu hoog in het vaandel, waardoor we onze werkzaamheden met veel zorg voor dier en omgeving uitvoeren. Wilt u meer weten over onze vloot of over onze andere diensten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 6 22 50 49 41 of een e-mail te sturen naar info@leenmanwaterwerken.nl.