Home 9 Heiwerkzaamheden

Heiwerkzaamheden

Milieuvriendelijke werkzaamheden

Actief in Nederland en Duitsland

Breed takenpakket

Wilt u heiwerkzaamheden laten verrichten door een professioneel en vakkundig bedrijf met ervaring op het gebied van waterbouw? Dan is Leenman Waterwerken uit Wijk en Aalburg uw ideale partner. Ons familiebedrijf werkt al tientallen jaren aan allerlei werkzaamheden op en rond het water. Met onze boten de Maritiem en de Innovatie bieden we een scala aan mogelijkheden aan op het gebied van heiwerkzaamheden.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Heiwerkzaamheden laten uitvoeren in binnen- en buitenland

Met onze heiwerkzaamheden helpt ons waterbouwbedrijf u verder met het heien en trekken van damwanden, palen en grondankers. De werkzaamheden starten met het uitvoeren van een sondering. Zonder het bepalen van het draagvermogen van de grond, zijn de werkzaamheden logischerwijs gedoemd om te mislukken. Het in de grond installeren van stalen, houten of betonnen damwanden, palen of grondankers vraagt dus om een gerichte aanpak. Die vindt u bij ons. Ontdek zeker ook onze andere diensten en laat bijvoorbeeld een damwand plaatsen. De heiwerkzaamheden voeren we uit in eigen beheer of kunnen onderdeel zijn van een grotere opdracht.

20140128 104756

Heeft u vragen of opmerkingen?

Laat deze werkzaamheden door ons gespecialiseerde bedrijf uitvoeren

Informeer naar de mogelijkheden en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen als ervaren waterwerkaannemer. Heeft u vragen over onze heiwerkzaamheden of wilt u meer weten over onze andere diensten? Vraag dan een van onze medewerkers om meer informatie over bijvoorbeeld hijswerkzaamheden door te bellen naar +31 (0) 6 22 50 49 41 of een e-mail te sturen naar info@leenmanwaterwerken.nl.