Home 9 Heiwerkzaamheden

Heiwerkzaamheden

Wilt u heiwerkzaamheden laten verrichten door een professioneel en vakkundig bedrijf met ervaring op het gebied van waterbouw? Dan is Leenman Waterwerken uit Wijk en Aalburg, nabij ’s-Hertogenbosch, uw ideale partner. Ons familiebedrijf werkt al tientallen jaren aan allerlei werkzaamheden op en rond het water. Met onze boten de Maritiem en de Innovatie bieden we een breed scala aan mogelijkheden aan op het gebied van heiwerkzaamheden. Wanneer huurt u één van onze boten om uw klus professioneel te klaren? U kunt onze boten per dag huren, maar ook voor een langere termijn en op projectbasis. De keuze is aan u.

20 jaar actief in waterwerk

Actief in Nederland en Duitsland

Oog voor milieu en omgeving

Heiwerkzaamheden laten uitvoeren in binnen- en buitenland

Met onze heiwerkzaamheden helpt ons waterbouwbedrijf u verder met het heien en trekken van damwanden, palen en grondankers. De werken starten met het uitvoeren van een sondering. Zonder het bepalen van het draagvermogen van de grond, zijn de werkzaamheden logischerwijs gedoemd om te mislukken. Het in de grond installeren van stalen, houten of betonnen damwanden, palen of grondankers vraagt dus om een gerichte aanpak. Die vindt u bij ons. Ontdek zeker ook onze andere diensten en laat bijvoorbeeld een damwand plaatsen.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Laat deze werkzaamheden door ons gespecialiseerde bedrijf uitvoeren

De heiwerkzaamheden voeren we uit in eigen beheer of kunnen onderdeel zijn van een grotere opdracht. Informeer naar de mogelijkheden van ons waterwerkbedrijf en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Heeft u vragen over onze heiwerkzaamheden of wilt u meer weten over onze andere diensten? Vraag dan één van onze medewerkers om meer informatie over bijvoorbeeld hijswerkzaamheden door te bellen naar +31 (0) 6 22 50 49 41 of een e-mail te sturen naar info@leenmanwaterwerken.nl.