Home 9 Damwand plaatsen

Damwand plaatsen

Wilt u een damwand laten plaatsen? Dan is Leenman Waterwerken uit Wijk en Aalburg, nabij ’s-Hertogenbosch, de ideale partij om een samenwerking mee aan te gaan. Wij zijn gespecialiseerd in tal van werkzaamheden rondom het water, waaronder het plaatsen van een damwand. Onze werkzaamheden voeren we veelal in onderaanneming uit, maar we nemen ook directe werkzaamheden aan. Als u voor de diensten van ons bedrijf kiest, dan bieden wij u een efficiënte en aantrekkelijke oplossing.

20 jaar actief in waterwerk

Actief in Nederland en Duitsland

Oog voor milieu en omgeving

Vakkundig een damwand laten plaatsen

Een damwand plaatsen als oeverbescherming is een populaire keuze. Dat komt door het ruime aanbod aan materiaal waarmee u de damwand kunt laten maken. Kies uit hout, beton, staal of kunststof. Een damwand plaatsen is bovendien geen eenvoudige klus. Als ervaren waterwerkbedrijf helpen wij u, met behulp van de nieuwste computertechnieken, bij al uw werkzaamheden. Op die manier geniet u jarenlang van uw investering. Via diezelfde technieken kunnen wij ook meerpalen plaatsen.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Schakel ons ervaren bedrijf in

Laat uw damwand plaatsen met behulp van één van onze boten die u op flexibele basis kunt huren. Onze vloot is namelijk niet alleen per dag beschikbaar, maar ook voor een langere periode en op projectbasis. Welke hulpvraag u ook heeft, wij denken altijd zo goed mogelijk met u mee. Naast de werkzaamheden aan damwanden zijn wij ook actief als baggerbedrijf. Bekijk alle mogelijkheden online of vraag naar onze diensten door te bellen naar +31 (0) 6 22 50 49 41 of een e-mail te sturen naar info@leenmanwaterwerken.nl.