Home 9 Baggerbedrijf

Baggerbedrijf

Zoekt u een baggerbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van werkzaamheden op en rond het water? Dan is Leenman Waterwerken uit Wijk en Aalburg, nabij ’s-Hertogenbosch, uw ideale partner. Wij werken al tientallen jaren met oog voor natuur en milieu aan al uw werkzaamheden op het water. Ons baggerbedrijf verhuurt zijn boten zowel op projectbasis als voor een langere tijd. Wanneer begint u aan uw klus op het water met één van onze boten?

20 jaar actief in waterwerk

Actief in Nederland en Duitsland

Oog voor milieu en omgeving

De mogelijkheden van de vloten van ons baggerbedrijf

Het verwijderen van zand, slib en andere lagen van de waterbodem is een secuur werk. Het doel ervan is om dichtgeslibde waterwegen weer vrij te maken en op te schonen, te verdiepen of te verbreden. Onze vloot bestaat uit de Maritiem en de Innovatie. Beide vloten beschikken over unieke eigenschappen om baggerwerkzaamheden veilig en efficiënt uit te voeren. Zo kan de baggergrijper van de Maritiem tot 3000 liter materiaal vanop de waterbodem hijsen en de Innovatie tot 5500 liter. Verder zijn wij als baggerbedrijf ook gespecialiseerd in het plaatsen van meerpalen, hijswerkzaamheden en meer.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Maak gebruik van onze diensten

De kraanschepen van ons baggerbedrijf zijn flexibel inzetbaar. Dat wil zeggen: u kunt al per dag huren of voor een langere periode. Bovendien denken wij graag met u mee wanneer u een specifieke hulpvraag heeft over onze diensten, zoals heiwerkzaamheden. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden door te bellen naar +31 (0) 6 22 50 49 41 of een e-mail te sturen naar info@leenmanwaterwerken.nl. De medewerkers van ons baggerbedrijf helpen u graag verder.