Home 9 Ons baggerbedrijf

Ons baggerbedrijf

Milieuvriendelijke werkzaamheden

Actief in Nederland en Duitsland

Breed takenpakket

Zoekt u een professioneel baggerbedrijf in Nederland met jarenlange ervaring op het gebied van baggeren en transporteren? Dan is Leenman Waterwerken uit Wijk en Aalburg uw ideale partner voor verschillende baggerwerkzaamheden in Nederland. Wij werken al tientallen jaren met oog voor natuur en milieu aan baggerwerken en al uw andere werkzaamheden op het water. Ons baggerbedrijf verhuurt zijn boten zowel op projectbasis als voor een langere tijd.

Heeft u vragen of opmerkingen?

De mogelijkheden van de vloten van ons professionele baggerbedrijf

Het verwijderen van zand, slib en andere lagen van de waterbodem is een secuur werk. Het doel van onze verschillende baggerwerken is om dichtgeslibde waterwegen weer vrij te maken en op te schonen, te verdiepen of te verbreden. Onze vloot bestaat uit de Maritiem en de Innovatie. Beide vloten beschikken over unieke eigenschappen om baggerwerken veilig en efficiënt uit te voeren.

U maakt gebruik van onze schepen voor uw baggerwerken

De kraanschepen van ons waterbouwbedrijf zijn flexibel inzetbaar om te baggeren en transporteren. Zo kan de baggergrijper van de Maritiem tot 3000 liter materiaal vanaf de waterbodem baggeren en transporteren en de Innovatie tot 5500 liter. Wilt u een van onze kraanschepen huren? Dat kan gemakkelijk voor lange en korte termijn. Dat wil zeggen: u kunt ze al per dag huren om te baggeren en transporteren, of voor een langere periode. Verder zijn wij als baggerbedrijf ook gespecialiseerd in het plaatsen van meerpalen, waarbij wij professioneel te werk gaan.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Maak gebruik van onze baggerwerkzaamheden

Wanneer u op zoek bent naar een professioneel baggerbedrijf voor verschillende baggerwerken, rekent u op onze experts. Wij denken graag met u mee wanneer u een specifieke hulpvraag heeft over baggeren en transporteren of over onze andere diensten, zoals heiwerkzaamheden. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden en bel naar +31 (0) 6 22 50 49 41 of stuur een e-mail naar info@leenmanwaterwerken.nl. De medewerkers van ons baggerbedrijf helpen u professioneel verder.